Utazzon akciós klímáinkkal az adventi Ausztriába!

Válasszon akciós, fűtésre optimalizált klímáink közül december 10-ig és nyerje meg a két fő részére szóló adventi utazást a mesés Hallstattba és Bad Ischlbe!

Melyik akciós termékek közül választhat?

Miért válasszon minket?

 • Több mint 400 felszerelt légkondicionálóval a hátunk mögött garantáljuk a minőségi kivitelezést és a magas ár-érték arányú készülékeket.
 • Segítünk az Ön igényeihez igazítva kiválasztani a megfelelő teljesítményű és márkájú terméket.
 • Megbízható szervízháttérrel rendelkezünk.
 • Elérhető árakat biztosítunk mind a készülékek, mind a kivitelezés terén, ráadásul most még szuper akcióval is készültünk.
 • Akár pár héten belül megvalósítjuk az elképzelését.

Mit tudnak ezek a készülékek?

Készüléktől függően eltérőek a termékek tulajdonságai, azonban szinte mindegyikről elmondható, hogy:

 • Minimum A++-os energiahatékonysággal működnek.
 • Hűtő és fűtő funkcióval is rendelkeznek.
 • Beépített csepptálca fűtéssel optimalizáltak.
 • R32-es hűtőközeggel dolgoznak, ami a környezeti hatásokat jelentősen csökkenti.
 • Rendkívül sok módban használhatók az igényeknek megfelelően: pl. Eco, csendes, turbó, I feel...
 • Okos készülékek, akár wifis távvezérléssel.
 • Magas minőséget és kinézetet képviselnek.

Miért lesz Önnek jó egy klíma?

Élethelyzettől függetlenül mindenki számára rendkívül fontos a gazdaságos fűtés és hűtés napjainkban. Ezek a modern klímakészülékek nem csak a nyári melegben, de a téli fűtési időszakban is megoldást nyújtanak a komfortos hőmérséklet elérésében.

Hamar látszódni fog a téli rezsiszámlákon is, ha egy új készülék kerül beüzemelésre. Hiszen nagyrészt ki tudja vele váltani a központi fűtést. Arról nem is beszélve, hogy a légkondicionáló használata kívülről is megtámogatható környezetbarát módszerekkel (pl. napelem), így még jobban csökkenthető a számlák összege.

Miért vásároljon MOST?

Minden fent említett indokon felül, van még egy okunk, hogy MOST vásároljon tőlünk légkondicionáló készüléket. Készültünk egy szuper ADVENTI UTAZÁSSAL megrendelőinknek.

Mi a teendő? Rendeljen az akciós klímáink közül október 21. és december 10. között! Az alapszerelést az ár ráadásul tartalmazza.
Így bekerül a kalapba, akik közül kisorsolunk egy két fő részére szóló egy napos utazást Hallstattba és Bad Ischlbe az Adventi időszakban!

Az utazást a Ventoura Travel szervezi, a játékot azonban a Yellow Energia Kft. bonyolítja le. A játék feltétele, hogy az akciós klímáink közül minimum egyet december 10-ig megrendeljen. A felszerelés nem feltétel, így ha pl. csak januárban történik meg a kivitelezés, akkor is tud játszani és nyerni.

Mit nyerhet, ha október 21. és december 10. között rendel tőlünk?

Egy két személyes adventi utazást!

Lepje meg magát és párját nem csak az otthonuk komfortos hőmérsékletével, de egy adventi utazással is! A szerencsés nyertesek december 17-én egy egész napos kiránduláson fedezhetik fel Hallstatt és Bad Ischl téli csodáit!

Vélemények

Rólunk mondták

Az egész folyamat korrekten és kiszámíthatóan történt meg. A megállapodásunk után minden úgy zajlott le, ahogy megbeszéltük. A munka folyamán vigyáztak mindenre, ami nekem nagyon fontos! Megbizható, jó gárda és mellékesen, - minden működik is.

Gábor

Minden elismerésem. Ilyen csapatmunkával még nem találkoztam. Jól megszervezett, közös munkát végeztek. Amellett nagyon udvariasak voltak. Csak ajánlani tudom a céget. Minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk.

Melinda

Jó csapat. Barátságos, gördülékeny kommunikáció, szép munka jellemzi őket. Ajánlom.

Mátyás

Megbízható, korrekt cég! Szuper, korszerű termék! ... Csak ajánlani tudom!!!

Judit

Kérje ajánlatunkat az űrlap kitöltésével!