Canadian Solar

Canadian Solar

A Canadian Solar napelem panel ár-érték arányban az egyik legjobb választás. Monokristályos félcellás napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, hogy Önnek a lehető legjobb hozamot biztosítsák.

Márka

Canadian Solar

Kategória: Címke:
Értékelések:
Leírás További információk

Leírás

A kanadai Ontarioban 18 évvel ezelőtt alapított napelem gyártó cég adta el a világon a hatodik legtöbb napelemet 2021-ben. 12.000 munkavállalója a világ vezető napelem gyártójává emelte.

A vállalat folyamatosan, stabilan és megbízhatóan növekszik. Így biztos lehet abban, hogy a megvásárolt napelemekkel kapcsolatos esetleges garanciális igényei a 12 éves hosszú távú időszak végén is meghallgatásra találnak.
A cég nem csak a kivitelezés, de a kutatás területén is élen jár. Három napelem kutató központot üzemeltet cellák, modulok és rendszerek fejlesztésére.
A kutatás mellett kiemelt figyelmet fordítanak a minőségbiztosításnak: a Canadian Solar napelemek átfogó tanusítványokkal rendelkeznek. A gyártási folyamat közel 300 ellenőrző pontot tartalmaz, biztosítva ezzel azt, hogy a gyártósor végén hibátlan és minden igénynek megfelelő termékek kerülnek a felhasználókhoz.

A részletes, angol nyelvű specifikáció PDF formában elérhető.

További információk

Márka

Canadian Solar

Alternatív termékek

Nézze meg hasonló termékeinket!