„Yellow Energia Bt. vállalkozás fejlesztésének támogatása”

 

  • Kedvezményezett neve: Yellow Energia és Villanyszerelő Bt.
  • Szerződött támogatás összege: 4 273 708 Ft
  • Projekt összköltsége: 6 105 298 Ft
  • Támogatás mértéke: 70 %
  • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. 12. 31.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05747

 

A projekt tartalma:

A projekt keretében olyan gépek és eszközök beszerzésére került sor, amelyek a vállalkozásnál dolgozók mindennapi munkáját megkönnyítik tekintettel arra is, hogy a saját eszközök alkalmazásával a vállalkozásnak hosszútávon költséghatékony megtakarítást biztosítanak lévén, hogy az eszközök bérlésére így nincs szükség. A munkavállalóknak ezáltal sikerült minden olyan eszközök és a munkavégrés során alkalmazott gépet biztosítani, és folyamatosan, rugalmasan a rendelkezésre bocsátani, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő minőségű mindennapos munka ellátásához.

A beszerzett eszközök egyrészről költséghatékonyságot, másrészről profibb megjelenést tesznek lehetővé vállalkozásunknak. Infrastruktúránk fejlesztése folyamatos célunk, hogy lehetőségeinkhez mértem a legkorszerűbb, leghatékonyabb eszközöket tudjuk alkalmazni munkánk során. Fokozott figyelmet fordítunk a környezettudatosságnak, a vonatkozó európai uniós irányelveknek való megfelelésre is, ezek figyelembe vételével választottuk ki beszerzett eszközeinket, gépeinket.

A pályázat új lehetőségeket, új vevőpiacot, és a meglévő kapcsolatok magasabb szintű kiszolgálását, az alkalmazottak megtartását, és az árbevétel növekedését segíti elő cégünk számára.