20210416_180603-scaled.jpg

Napelem rendszer telepítés

Napjainkban a napelem rendszer telepítése a legjobb és legcélszerűbb döntés a fenntartható jövő érdekében. A megújuló energia legnagyobb előnye, hogy nemcsak pénzt és energiát spórolunk vele, hanem környezetünkért is jelentős lépést teszünk.

Cégünk elkötelezett a fenntartható energiák népszerűsítése mellett. A legelismertebb gyártókkal és szolgáltatókkal dolgozunk együtt. Csak olyan eszközöket használunk, amelyek a legmagasabb színvonalat képviselik. Mind a napelemek, mind pedig az inverterek olyan gyártóktól érkeznek, akik évtizedek óta a piac vezető globális vállalatai, így az esetleges garanciális kérdésekben is elérhetőek évek múltán is.

Hisszük, hogy a megbízható hátterű, kiemelkedő minőségű termékek és az általunk és a gyártók által vállalt garancia eredményeként Ön elégedett lesz új, személyre szabott rendszerével. Garantáljuk, hogy rendszerének minden elemét az Ön igényeinek megfelelően választjuk ki, és valósítjuk meg az Ön kitűzött célját.

Mielőtt belekezdene...

Hogyan válasszon az opciók közül?

Mi a célja a napelem rendszerrel? Mire van pontosan szüksége?

dji_export_1653474559884-scaled.jpg

Lehetőségek

A végleges rendszer elemei a helyszíni szemle után kerülnek eldöntésre, de kezdésként segítség lehet ez a rövid összefoglaló a lehetséges általánuk ajánlott opciókról.

Megnézem

Telepítés menete

Hogyan lesz napelem rendszere?

Ha tudja már, hogy mit szeretne elérni a napelem rendszerrel és eldöntötte, hogy belevág, akkor az alábbi lépések kövesse végig figyelmesen.

Ajánlatkérés
01

Ajánlatkérés

Amennyiben szeretne tőlünk ajánlatot kérni, kérjük írásban tegye meg az űrlap kitöltésével vagy e-mailben.

Igényfelmérés
02

Igényfelmérés

Miután ajánlatkérése beérkezik hozzánk, kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Egyeztetjük igényeit és időpontot a helyszíni szemlére.

Helyszíni szemle
03

Helyszíni szemle

A helyszíni szemle során felmérjük, milyen napelem rendszer telepíthető az Ön ingatlanára, illetve átbeszéljük az esetlegesen felmerülő kérdéseket.

Szerződéskötés
04

Szerződéskötés, ügyintézés

Ha ajánlatunkat elfogadja, következik a szerződéskötés és az előleg fizetése. Teljeskörű ügyintézést vállalunk az energiaszolgáltató felé. (engedélyek, csatlakozási dokumentumok...)

Kivitelezés
05

Kivitelezés

A napelemek telepítése és a villanyszerelés előre egyeztetett időpontban történik. Ennek időtartama általában 1-2 munkanap, a panelek mennyiségétől függően.

Mérőóra cseréje
06

Mérőóra cseréje

Ezt a folyamatot az áramszolgáltató végzi. A napelem rendszer hivatalosan a mérőóra cseréje után kezdheti meg a termelést.

Munkáink

Referenciánk számokban
602Projekt
3.9MWP/h termelés

Készen áll?

Kérje ajánlatunkat most!

Az igyényfelmérés és a helyszíni szemle minden esetben ingyenes!
A megadott adatait csak a pontosabb ajánlat elkészítéséhez használjuk fel.